<-- Tilbage til julekalenderen!

Betingelser for at deltage

I vores adventskalender har du hver uge i december mulighed for at deltage i konkurrencen om skønne oplevelser her hos os.

Bag hver af adventskalenderens 4 låger gemmer sig en præmie som du kan deltage i konkurrencen om at vinde ved at udfylde formularen og tilmelde dig.

Hver deltagelse i julekalenderen udløser samtidigt et lod i konkurrencen om årets hovedpræmie.

Hovedpræmie:
Et gourmetophold med østerssafari (et østersophold) for 2 personer i delt dobbeltværelse.
Vinderen modtager et gavekort, som indbefatter:
Østerssafari med en af kroens kokke, spand og østerskniv, leje af waders, appetizer af de indsamlende østers samt et glas bobler, 5-retters gourmetmiddag af sæsonens bedste råvarer, overnatning i dejligt dobbeltværelse og lækker morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter.
 
Din chance for at vinde hovedpræmien øges, jo flere gange du deltager. Hovedpræmien udtrækkes, når julekalenderen er slut. Vinderen offentliggøres den 29. december.

Vinderne får direkte besked 
Alle vindere findes ved lodtrækning og får direkte besked fra Tambohus Kro & Badehotel, og navnet offentliggøres i nyhedsbrevene, der sendes ud i forbindelse med julekalenderen.
Alle vindere bliver kontaktet pr. mail. Vi forbeholder os retten til at trække en ny vinder, hvis vinderen ikke svarer tilbage på vores henvendelse inden for 7 arbejdsdage. 

Gevinster kan ikke ombyttes.
Præmiens værdi kan ikke ombyttes til kontanter. Dine personlige oplysninger vil blive brugt til, at vi kan sende præmien. Dine privatoplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med dette.
Kontaktinformation i forbindelse med konkurrencen opbevares til udgangen af januar 2023, hvorefter de slettes. Afgivne oplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev samt hvorfra tilmelding er sket opbevares, så længe du abonnerer på vores nyhedsbrev og op til to år efter, du har afmeldt det. 

Hvem kan deltage?
·       Du skal være minimum 18 år for at deltage.

·       Du skal være bosiddende i Danmark.

Tilmelding til nyhedsbrev
For at deltage i vores julekalender skal du være tilmeldt vores nyhedsbrev.
Du kan til enhver tid nemt framelde dig dette ved at benytte linket "Frameld" i bunden af et nyhedsbrev.

Ved tilmelding accepterer du følgende
Indsamling, behandling, registrering og opbevaring af oplysningerne i denne formular foretages af Tambohus Kro & Badehotel.

Formålet med behandling af oplysningerne er at sende dig Tambohus Kro & Badehotels nyhedsbrev, herunder give dig tilbud og anden relevant information. Tambohus Kro & Badehotel er ansvarlig for, at enhver behandling af dine oplysninger sker i overensstemmelse med persondatalovens regler, herunder at uvedkommende ikke får adgang til dine oplysninger.

Framelding
Dine oplysninger opbevares, så længe det er nødvendigt til opfyldelse af ovennævnte formål, eller indtil du eventuelt måtte framelde dig denne service. Hvis du ønsker indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, eller ønsker at meddele ændringer heri, skal du henvende dig til receptionen på mailadressen tambohus@tambohus.dk. Du kan til enhver tid let framelde dig ved at benytte frameldingslinket i bunden af tilsendte nyhedsbreve eller ved at kontakte os.

Supplerende
Hvis der er mistanke om snyd, har Tambohus Kro & Badehotel rettigheder til at udelukke konkurrencedeltagere.